Sobre les meves classes

de Ioga a Sabadell i Castellar del Vallès

Les meves classes són un espai per calmar la ment i baixar els nivells d’estrès i tensió. Al mateix temps que per connectar d’una manera sincera i profunda amb un mateix i mantenir un cos sa i fort. A les meves sessions de Ioga mai falten tècniques de respiració, meditació les quals ens ajuden a trobar pau, presència i claredat mental.

Estils de ioga

Principalment imparteixo dos estils diferenciats de Ioga: Hatha-Vinyasa i Ioga Restauratiu. Encara que la majoria de vegades a les classes de Vinyasa afegeixo tècniques restauratives i viceversa. Sota la meva experiència, són dos estils que es complementen entre si i que ens ajuden a trobar pau i equilibri en una societat on tot es mou molt ràpid.

El Hatha-Vinyasa Ioga és un estil més dinàmic, físic i actiu on connectem el moviment amb la respiració. És una pràctica exigent on es treballa tant la força com la flexibilitat física i mental, ajudant-nos així a cultivar un cos sa i una ment més clara i enfocada.

El Ioga Restauratiu, és un estil de ioga que persegueix la relaxació profunda, ajudant així a baixar els nivells d’estrès, tensió i molèsties físiques. Es treballa a través de postures de ioga suaus, mobilització articular i també es cultiva la força però d’una forma més subtil.

La meva brúixola

El meu mantra sempre ha estat “respecte i escolta cap a tots els cossos”. Cada cos i persona són diferents, per mi és essencial que a les meves pràctiques es cultivi l’escolta interna per entendre quan una postura està sent saludable i quan s’estan traspassant aquests límits saludables. El Ioga és un camí, i sempre és millor avançar des de la fluïdesa i la lleugeresa que des de la rigidesa. Això es trasllada al dia a dia, en una millor consciència, respecte i coneixement de nosaltres mateixos, la qual cosa ens ajuda a prendre decisions més alineades amb el que som i sentim.