SOBRE MI

Quan vaig començar a practicar ioga, la meva vida es va transformar. Vaig aprendre a connectar amb mi mateixa i a ser més conscient del què volia a la vida. Fins aquest moment, havia pres decisions que no estaven en sintonia amb la meva autenticitat, ja que em deixava influenciar, en gran part, per les expectatives externes.

Em trobava ocupant una posició de responsabilitat en una empresa quan vaig decidir formar-me com a instructura de ioga. La meva motivació no era convertir-ho en una carrera, sinó aprofundir en una filosofia que estava enriquint la meva vida i nodrint la meva ànima. Fins que em vaig enfrontar a un punt crític en la meva trajectòria laboral, el que em va portar a renunciar al meu càrrec i a prendre’m un temps per reflexionar i respirar.

Durant aquest període de pausa, vaig començar a dirigir grups i classes de ioga. El que en un principi va ser una elecció temporal degut a la meva situació laboral es va convertir, de manera orgànica, en una part essencial de la meva vida. Em trobava experimentant un profund sentiment de felicitat, plenitud, realització i motivació, i finalment vaig trobar un propòsit clar.

M’apassiona transmetre i arribar a les persones. El meu major objectiu és crear espais segurs a través de la dolçura i la delicadesa, perquè així sigui més fàcil connectar de forma amable i profunda amb un mateix. Al mateix temps, les meves sessions de ioga estan dissenyades per alliberar la tensió física i mental que s’acumula a la nostra vida quotidiana.

A l’any 2022, la meva trajectòria en el món del ioga s’entrellaça amb la de Maite Llasera, qui és amiga i també professora de ioga. Juntes vam fundar Yoga at Work, una empresa enfocada a oferir serveis de ioga i mindfulness a empreses i corporacions.

Per a més informació…

Formació

Hatha-Vinyasa Ioga
Yoga Alliance (200h)

Hatha Yoga Integral (150h)

Ioga Restauratiu i tècniques somàtiques

Corporate Ioga i Mindfulness – Yoga Vista Academy EUA (100h)

Neurociència:
El Cervell com a Aliat
(Dra. Nazareth Castellanos)

Ioga Embaràs i Postnatal (56h)